L’Equip

El 2014 la Noe i la Imma coincidim en una direcció d’obra. És allà on descobrim que tenim les mateixes inquietuds i necessitats. La inquietud de fer una arquitectura propera, eficient, assequible, transparent. La necessitat de compartir experiències, coneixements, d’aprofitar les sinèrgies del treball en equip.

La Noe, d’esperit inquiet i decidit, havia fundat Arquitectura i Espais feia ben poc. La Imma feia molts anys que treballava com a professional lliberal amb despatx propi. Després de tres anys de treballar juntes, el 2017 decidim constituir la societat Arquitectura i Espais Globals.

Amb la MISSIÓ de fer una arquitectura propera, còmoda i sostenible, amb una VISIÓ de cooperativisme, amb l’objectiu de transformar l’arquitectura al mateix ritme que la societat, de fer les coses ben fetes i cada dia millor, complint els nostres VALORS de compromís, responsabilitat i sostenibilitat.

Noemi Molpeceres

NOEMÍ MOLPECERES REQUEJO

ARQUITECTA

Inquieta, persistent i innovadora. Amb paper i retolador inicia els projectes i els va perfilant mica en mica per arribar a una definició exhaustiva dels detalls, sense parar de pensar en quins canvis farà en el proper per millorar.

Arquitecta des del 2006, iniciant la carrera laboral olorant una crisis , va ser suficient per forjar-me en tot tipus de feines, sempre relacionades amb l‘arquitectura. Gaudeixo de la meva feina, les obres són com petits reptes, sobretot les reformes, on el canvi és tan gran i normalment tan inòspid que fan que el projecte es torni el centre dels meus pensaments.

Entenc les il·lusions de les persones quan es posen davant meu i m’expliquen on i com volen viure…quan imagino els espais, me’ls imagino a ells interactuant…

A la vegada m’inquieta la necessitat de l’habitatge per persones amb pocs recursos, que no es poden ni plantejar el fet de tenir una casa en condicions, amb l’espai necessari, i espai exterior, sense passar fred, i sense haver de tenir una quota mensual inassumible.

És per això que al nostre despatx tenim una vessant encarada a projectes de protecció oficial, o projectes assequibles per tots.

Imma Ferrer

IMMA FERRER CANALS

ARQUITECTA TÈCNICA

Organitzada, responsable i metòdica. Sempre pendent de la transformació de l’obra en tot el seu procés, fent seguiment dels detalls del projecte, dels pressupostos i les certificacions. Gaudeixo de la feina ben feta.

Arquitecta tècnica des de 1996, tècnic en prevenció de riscos laborals des de 2004, faig un curs d’eficiència energètica en rehabilitació l’any 2014 i actualment direcció i administració d’empreses per EAE. Es que no puc parar, no en sé. Tinc la necessitat de saber més de la meva professió.

Son molts anys dedicats als projectes i a l’obra, que m’han donat molta seguretat.

Em sento preocupada per el nostre entorn, per el medi ambient i per les dificultats de les famílies, és per això que busco maneres diferents de treballar i d’interactuar.

VALENTINA BATLLE BERNADO

DELINEANT

Eficient i eloqüent traspassa a ordinador les primeres idees del paper i continua formant els projectes fins a adquirir el detall suficient.

COL.LABORADORS

Creiem en la col.laboració amb els professional del ram , sempre tenim coses a aprendre els uns dels altres, i els projectes acaben guanyant aquesta riquesa de la feina en equip.

RENATA D’ANGELO

ARQUITECTA

La Renata és una arquitecta amb molta energia i moltes idees. La Renata sap donar-li el toc essencial a les obres convertint-les en especials, i úniques.

ELENA ROJAS

ARQUITECTA

L’Elena és una arquitecta precisa, perfeccionista i rigurosa, cap detall se li escapa. El resultat sempre és un projecte controlat en tots el punts, i la conseqüent posada en obra sense marge d’error.

MARIA CASANOVAS

PAISATGISTA

La Maria és la persona que acaba integrant el projecte a l’entorn,amb la seva experiència amb plantes,petits i grans jardins. Un cop arriba al lloc, observa i el seu cap organitza, de la manera més natural, tot l’exterior. Reconeix les necessitats de l’edifici i del client i ho porta al terreny.

Serveis*

Disseny d'habitatges cases, habitatges unifamiliars i plurifamiliars

Suport a la petició i l'anàlisi de pressupostos per a adjudicació de l'obra i control econòmic de l'execució

Decoració d'interiors i disseny de zones exteriors

Reformes i rehabilitacions de cases i espais, així com gestió dels canvis d'ús de locals, edificis, etc...

Plans Especials Urbanístics

Estudis*

Certificacions d'Eficiència Energètica (CEE)

Cèdules d'habitabilitat

Llicències d'activitat

Agregacions, segregacions i adequació de superfícies registrals

Estudis de viabilitat de projectes

 

* Sol·licitar pressupost en cada cas

Contacteu amb Nosaltres


    Información básica en protección de datos.- Conforme al RGPD y la LOPDGDD, ARQUITECTURA I ESPAIS GLOBALS SLP tratará los datos facilitados con la finalidad de contestar las dudas y/o de gestionar el servicio contratado a través del presente formulario. Siempre que nos lo autorice previamente, enviaremos información relacionada con los servicios ofrecidos por ARQUITECTURA I ESPAIS GLOBALS SLP. Podrá ejercer, si lo desea, los derechos de acceso, rectificación, supresión, y demás reconocidos en la normativa mencionada. Para obtener más información acerca de cómo estamos tratando sus datos, acceda a nuestra política de privacidad.

    © 2022 arquitectura i espais